понеділок, 22 травня 2017 р.

Цікавинка: онлайн-курс "Лайфхаки з української мови"

В українських школах вперше з’явиться онлайн-курс


22 травня 2017
UAPOST.US

Міністерство освіти і науки погодило використання в школах безкоштовного масового онлайн-курсу "Лайфхаки з української мови". В Україні таке сталося вперше.
Про це пише Platfor.ma.

В українських школах вперше з’явиться онлайн-курс Лайфхаки з української мови 1/1 
Ця програма створена для того, щоб допомагати учням готуватись до зовнішнього незалежного оцінювання.

За задумом міністерства, цей курс допоможе дітям, які не мають змоги вивчати українську. "Уже три роки діти з Криму та непідконтрольних територій Донбасу майже не вивчають у школах українську мову та літературу, історію України, – пояснює міністр освіти Лілія Гриневич.

– Однак багато таких дітей виявляють бажання отримати український атестат про середню освіту, вступити до наших ВНЗ. Для цього їм потрібно обов’язково складати зазначені предмети, зокрема й під час вступу за спрощеною системою через освітні центри "Донбас-Україна" та "Крим-Україна". Тому для нас дуже важливо, що онлайн-курсом зможуть скористатися діти з Криму та Донбасу".

"Лайфхаки з української мови" – це програма коротких відео, які поетапно навчають користувачів мови. Курс складається з п'яти модулів.  Також є супровідний інтерактивний підручник, 275 тестів для перевірки власних знань та спеціальні "аркуші учня", які дозволяють скласти власний міні-конспект з усіх тем.

(via)
UaPost

Немає коментарів:

Дописати коментар