понеділок, 17 квітня 2017 р.

Корисна цікавинка: інтернет радіостанції українською мовою

Українське радіо: інтернет радіостанції українською мовою

Kozakorium.com підготував добірку інтернет радіостанцій з усього світу, які ведуть своє мовлення виключно солов’їною.

Більше того, у левової частки з них в ефірах лунає тільки україномовна музика: рок, поп, фольк, техно – усе чого душа забажає. Тому годі слухати російські радіостанції та збагачувати їх власників – підтримаймо наше!
Для прослуховування частини радіостанцій можуть знадобитися Winamp або Windows Media Player. Завантажити програвачі можна на офіційних сайтах відповідних компанії або натиснувши на їх назви у даній статті.
Яскраве радіо – радіо з виключно українською музикою, цікавими і корисними програмами та гарним настроєм.
Країна ФМ – ще одне на 100% українське радіо, що веде мовлення в 11 міста та онлайн. Має багато актуальних програм, які не дозволять Вам нудьгувати.
Радіо1.ua – сучасне, багатопланове та оригінальне – усе це про нове радіо, засновником якого є Руслана Лижичко.
Є!Радіо – транслює популярні пісні укрїнською мовою в стилі рок, поп, хіп-хоп та денс. Велику увагу приділяє новим талановитим гуртам.
Молоде радіо – у цілодобовому інтернет-ефірі україномовна музика різних стилів та часів, легенди та молоді виконавці, яких Ви не почуєте більше ніде.
Соловейко – музичне популяризаційно-розважальне радіо про українську народну музику. Окрім фольклорних, народними автори вважають і авторські пісні, які з’явилися 100 і більше років тому.

UAРадіо – інтернет-радіо якісного україномовного контенту. У ефірі цілодобово звучить найкраща україномовна музика у таких жанрах: поп, інді-поп, рок, фолк, джаз та різноманітні об’єднання цих напрямків.
Radio SKOVORODA – перше україномовне мандрівне онлайн-радіо. Прогресивне, відкрите, незалежне, створене командою досвідчених медіафахівців нового покоління. Окрім української музики також звучать композиції найкращих виконавців з усього світу.
Радіо Домівка – засноване у Нью-Йорку, команда складається з небайдужих професіоналів з усього світу. Впродовж свого існування розвінчує міф, що українське – це виключно “шароварщина”, нецікаве, низькоякісне та низькосортне, особливо у сфері музики та мистецтв.
УХ-Радіо – радіостанція веде мовлення 100% українською мовою. Музика – ukrainian top 100. Окрім музичних блоків в ефірі лунають місцеві новини, хіт-паради, розважальні, пізнавальні та вітальні програми. Протягом усього ефіру працює студійний пейджер.
РокРадіо – інтернет-радіо україномовного року, де практично весь ефірний час зайнято музикою, про яку більшість інших ресурсів “забуло”, або просто ігнорує.
Воскресіння. Живе радіо – цілодобова інтернет-радіостанція, мовлення якої спрямоване на спілкування з аудиторією на будь-які теми, які цікавлять сучасну людину, але з позицій людини воцерковленої. Програмна політика не обмежується трансляціями богослужінь чи проповідями.

Radio Zabava – інтернет-радіостанція української діаспори  в  Понта-Гроса (Бразилія). Музичний формат- український поп, рок та народні пісні.
Радіо Промінь – українська державна радіостанція і другий канал національного радіо. За форматом — інформаційно-музичний канал блокового типу.
Всесвітня служба радіомовлення України – радіо знайомить зарубіжного слухача з усім розмаїттям політичного, соціально-економічного та культурного життя України.
Фест Радіо Забава – цілодобова радіостанція оригінального жанру. В основі музичної фонотеки каналу: коломийки, народні пісні, відомі світові шлягери на український лад в сучасній інтерпретації. Це українські весільні, застільні, ліричні пісні, гумор актуальний для всіх поколінь, море позитивної енергії.
Українське радіо Культура – це радіо насамперед для тих, хто любить музику, літературу, театр, кіно і прагне долучитися в  ефірі до обговорення найширшого спектру тем  за участю відомих  діячів культури і мистецтва.
FM Галичина – цільовою аудиторією радіо є понад 2 млн жителів Галичини, однак, якщо Ви мешканець інших регіонів України, то обов’язково спробуйте послухати його – Вам неодмінно сподобається.

Радіо ГРАД ЛЕВА – православне українське радіо, що не зосереджується лише на богослів’ї, але й звершує також культурно-просвітницьку діяльність. Репертуар включає читання рядків Святого Письма, проповіді, розповіді про історію християнських свят та їх святкування, походження та зміст православних ікон, новини життя єпархії.
CRI Online – міжнародний сайт радіо Китаю, що з 2008 року веде своє мовлення українською. Тут Ви знайдете програмами про музику, культуру, спорт, а унікальний розділ “Вчимо китайську мову” збудовано так, що користувач зможе самостійно вивчати китайську мову.
Громадське радіо – незалежна “розмовна” радіостанція, яку можна чути в Інтернеті та в FM та УКХ-діапазонах у різних містах України, “Громадське радіо” щодня подає останні й найважливіші новини та аналіз поточних подій, не профільтровані через інтереси влади, бізнесменів чи політиків.
Ера FM – українська недержавна радіостанція інформаційно-політичного спрямування. У ефірі звучить різноманітна та актуальна інформація — новини, аналітичні та тематичні програми, трохи музики. Станція транслює інформаційні програми українських служб Радіо “Свобода” та “Польського Радіо”.

Немає коментарів:

Дописати коментар