середа, 29 червня 2016 р.

Цікавинка: мова без кордонів

 Романтик зі Львова змусив говорити українською весь світ

Юрій Шивала організував незвичайне та найромантичніше освідчення для своєї дівчини. Він змусив людей із 31-єї країни світу, на всіх континентах, заговорити українською мовою для того, щоб розповісти, наскільки сильне його кохання до неї!
Як розповідає хлопець, планувати освідчення почав практично в перші тижні знайомства. Шукав оригінальну ідею на просторах інтернету, проте повторюватись йому не хотілося, тому зрозумів, що потрібно придумати щось своє, неповторне.
 


Романтичне освідчення: Львів'янин змусив говорити українською весь світ (відео) 1/1
 
Юрій живе у Львові, працює ведучим різноманітних заходів, є вокалістом музичного гурту "Хочу ЩЕ!" та громадсько-політичним діячем, а також дуже любить подорожувати. Оскільки Юра -  мандрівник і людина творча, то так йому й прийшла ідея: написати неймовірно красиве зізнання в коханні та попросити людей із 31-єї країни світу сказати його українською. Ще йому дуже хотілось залучити людей з усіх континентів, включаючи Антарктиду. Якраз вийти на контакт із полярниками було найважче, оскільки там існують деякі проблеми з інтернетом і переслати файл із відео можуть ті полярники, які покидають континент на ротацію.

"Ще він розказував, як було весело вчити всіх говорити українською. Декому, як от польці, сербу, грузину, це вдавалося легко, а декому – ісландцю, ґренландці, тайці – не дуже. Він записував текст на диктофон, робив транскрипцію та надсилав необхідні файли всім учасникам проекту. Реалізовував ідею три місяці. Використовував свої контакти з подорожей, адже встиг побувати у 26 країнах світу. Із монтажем відео йому допомагала відеоблоґер Тетяна Зубко. Саме освідчення з презентацією ролика відбувалося у Львові. 


Я пішла з нашою спільною подругою на каву й, нічого не підозрюючи, сиділа та розмовляла. Тут раптом офіціант попросив нас звернути увагу на екран, і там почали транслювати відеоролик. Спочатку я не зрозуміла, що відбувається, і лише на середині почала усвідомлювати, що причетна до того, що діється. Далі з’явився Юра з квітами й каблучкою… освідчення, шок, сльози, моє "ТАК" і… продовження відео, де люди з усього світу радіють цій відповіді. Це неймовірно, коли хтось робить такі подарунки. Я вірю в те, що такі неймовірні ідеї можуть приходити в голову лише тим людям, у серці яких оселилося кохання!" – ділиться враженнями тепер уже дружина Юрія Юлія Маслова.



  

Немає коментарів:

Дописати коментар