середа, 14 вересня 2016 р.

Цікавинка:"100 років моди: 7 образів України"

Vogue показав сім найкращих автентичних образів українок у короткому відео

Українська Біблія моди Vogue представила короткий відеоролик, у якому були зібрані найкращі автентичні образи українок кінця ХІХ - початку ХХ століття з семи регіонів країни.
 
У ролику, що отримав назву "100 років моди: 7 образів України", фешн-експерти видання зібрали найбільш колоритні образи українок, показавши, як у різні роки одягались українські жінки в різних куточках країни - від Житомирської до Луганської області. Проект був створений за сприяння Музею Івана Гончара, у той час, як автентичні костюми, які були використані в зйомках ролика, були запозичені з приватних колекцій Ігоря Перевертнюка, Володимира Щибря, Юрія Мельничука та сім'ї Афанасьєвих.


"Мода на етношик не покидає світові подіуми останні кілька років, а українські вишиванки потраппили в гардероби найвідоміших модниць світу. За допомогою консультантів Музею Івана Гончара та Українського інституту історії моди ми зняли відео, у якому всього за дві хвилини можна побачити, як одягалися українські жінки в різних куточках України та наскільки гарні, різноманітні й символічні національні костюми, які й до цього дня надихають дизайнерів на створення модних образів", - наголошується на офіційному сайті авторитетного фешн-глянцю.
 

(via)

Немає коментарів:

Дописати коментар