четвер, 15 вересня 2016 р.

Цікавинка: Книга "Українська легко" вже в продажу!

Книга "Українська легко" вже в продажу!

Як же приємно, коли маленький проект, який починався з картинок із правилами української мови на сторінці у Facebook, переростає в щось цілком неймовірне та випускає вже цілу книгу з легкими та оригінальними ілюстраціями правил української мови.
 
проект Mova - ДНК НаціїПридбати книгу онлайн можна тут

Автори проекту Наталя Клименко та Павло Мельник-Крисаченко не планували нічого грандіозного та починали займатися цим у якості хобі. Проте головний герой ілюстрацій Лепетун миттєво підкорив серця українців і передплатники сторінки на цей момент уже досягли 36 тисяч. На сторінці Facebook людям легко слідкувати за веселими, а головне -  корисними ілюстраціями української мови без суржика, русизмів та кальок. "Наша аудиторія – люди, що говорять українською та хочуть її вдосконалити, ті, хто прагне перейти на українську чи говорити нею з дітьми, школярі, випускники, що готуються до ЗНО" - діляться автори проекту.

Поступово на початку 2015 з'явився веб-сайт із вправами з української мови, завдяки яким можна не лише перевіряти, а й удосконалювати свої знання. А в кінці 2015 року команда запустила мобільний додаток для вдосконалення знань з української мови на платформах iOS та Android – Mova. Якщо ви ще не завантажили додаток, радимо це виправити - Mova на iOS та Mova на Android.
 

                   Українська легко 
 І ось на світ з'явилася перша книга про Лепетуна! Ця книга створена для тих, хто спілкується чи хоче правильно спілкуватися українською мовою без русизмів та кальок з російської. Структура книги відповідає структурі сайту та містить такі розділи: антисуржик, наголос, пароніми, омоніми, синоніми, правопис, фразеологізми та цікавинки.

"Я розумію, що в людей немає часу шукати підручники та читати довгі пояснення правил української мови, тому ми розповідаємо про них за допомогою візуальних образів та коротких текстів. Фани в соцмережах писали мені, що було б класно, якби з’явилася книга, яку хочеться погортати, придбати її в подарунок чи подивитися з дітьми, бо не всі привчають дітей до соцмереж", – говорить Наталя.
 

 "Українська легко!" – видання для сім’ї. Придбати книгу онлайн можна тут!
 
  українська мова
Команда проекту "Mova - ДНК Нації" не збирається зупинятися та з часом планує створити мультфільм. Це просто чудова ідея, і ми бажаємо цим планам здійснитися якнайшвидше. Уся редакція UaModna з великим захватом вболіває та пишається кожним кроком проекту "Mova - ДНК Нації" з початку його шляху в 2014 році.
 
Для тих, хто любить, цінує та хоче вдосконалювати українську мову!

Немає коментарів:

Дописати коментар