неділя, 11 вересня 2016 р.

Цікавинка: україномовний портал для вивчення іноземних мов

В Україні з'явився безкоштовний онлайн-ресурс для вивчення іноземних мов

Новий україномовний некомерційний портал "That.School: освітній хаб" надає українцям можливість викладати та безкоштовно навчатися, водночас отримуючи постійну підтримку та фідбек від викладача.
Автори проекту That.School, харків’яни Вікторія та Влас Лісні вже створили повноцінний структурований курс з німецької для початківців із простими та цікавими поясненнями українською, інтерактивними завданнями для закріплення й опрацювання матеріалу.

Особливістю проекту є також можливість долучитися до викладання кожного охочого, щоб поділитися своїм досвідом і знаннями з іншими. Автори проекту впевнені, що кожна людина вміє щось робити краще за всіх. Щоб розпочати, треба лише зареєстуватися.

Цей портал має всі шанси стати конкурентом традиційних підручників і занять. Перевагами формату онлайн-навчання, який вже давно популярний у США та Європі, є гнучкість самостійного планування процесу, цілодобовий доступ до матеріалів, інтерактивність та автоматизованість.

Вікторія Лісна, автор курсів і головний редактор освітнього хабу: "Ми віримо, що українцям має бути доступна якісна й водночас безкоштовна освіта. Формат онлайн-викладання та навчання дозволить зібрати величезну автоматизовану базу знань, яка допоможе їм підвищувати свою кваліфікацію та збільшувати ефективність навчання в Україні. 
 
 
Вікторія Лісна

Проект розпочато з мовних курсів, але згодом у планах розробка матеріалів абсолютно різного спрямування: від історії архітектури до курсів з програмування та фізики.

Зараз уже можна зареєстуватися на безкоштовний онлайн курс з німецької для початківців. Новачки зможуть отримувати фахові консультації та надсилати на перевірку свої виконані проекти.

Цільова аудиторія курсу: будь-хто будь-якого віку, особливо ті, хто має потребу й бажання навчатися, але обмежений у часі чи коштах. Також хаб радий вітати демобілізованих бійців сил АТО, тимчасових переселенців та просто всіх, хто хоче самовдосконалюватися. 


Немає коментарів:

Дописати коментар